VAN ZOEKTOCHT NAAR BELOFTE

Wat als de zoektocht naar het heroveren van tijd niet alleen gaat om het toevoegen van jaren aan uw leven maar ook om het toevoegen van leven aan uw jaren?

Aan de ongerepte oevers van het Meer van Genève in Zwitserland werd Clinique La Prairie maar voor een enkel doel opgericht: het bieden van de weg naar verjonging. Dr. Paul Niehans, een briljant academicus van de Universiteit van Zürich, was ervan overtuigd dat wetenschap de sleutel vormde naar de geheimen van de eeuwige jeugd. Na jarenlang onderzoek kwam Dr. Niehans in 1931 tot een doorbraak bij Clinique La Prairie door het ontwikkelen van celtherapie – met fantastische resultaten.

Zijn benadering was net zo gewaagd als effectief. Het nieuws deed op discrete wijze de ronde onder de elite van de maatschappij waardoor kunstenaars, vorsten en wereldleiders naar de speciale kliniek getrokken werden. Clinique La Prairie werd al snel een toevluchtsoord van verjonging — een plek waar de tijd stil stond.

Deze zelfde lef kenmerkt La Prairie al vanaf het allereerste begin. Geïnspireerd door de kliniek, heeft La Prairie zijn exclusieve Cellular Complex ontwikkeld. Het exclusieve Cellular Complex, gebaseerd op de wetenschap van celtherapie, is een goed bewaard geheim dat de kern vormt van La Prairie. La Prairie heeft wetenschap verheven tot kunst door het blijven ontwikkelen van baanbrekende doch sublieme formules op basis van de meest kostbare en luxe ingrediënten zoals rijke kaviaar, zeldzaam platina en weelderig goud.

De wereld van La Prairie is er altijd een geweest van artisticiteit en innovatieve, wetenschappelijke doorbraken, van een verhoogde esthetiek en elegante precisie. Het is precies deze passie om de grenzen van de verbeelding te overschrijden, die vanaf het begin de ontbreekbare link vormt tussen La Prairie en kunst. Bij La Prairie is kunst meer dan inspiratie. Het is een houding.

La Prairie blijft deze traditie van kunst en grensverleggende excellentie trouw voortzetten, waarbij Zwitserse precisie, wetenschappelijke innovatie, prachtige ingrediënten en subtiel uitgedrukte, magische ervaring gebaseerd op resultaat en elegantie samenkomen. De zoektocht van La Prairie is een belofte geworden – de belofte van tijd.

HET EXCLUSIEVE CELLULAR COMPLEX

Het exclusieve Cellular Complex is de kenmerkende, vitaliserende, wetenschappelijke handtekening van La Prairie. Dit gepatenteerde complex is al vier decennia een goed bewaard geheim en vormt de basis van bijna alle huidverzorgingsproducten van La Prairie sinds de oprichting in 1978 en is de bouwsteen waarop de zoektocht van La Prairie naar tijdloze schoonheid is gebaseerd.

Het geeft leven en energie terug aan de cellen waar schoonheid ontstaat en verbetert zo het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Het exclusieve Cellular Complex is zo uitzonderlijk dat La Prairie er alles aan doet om het te beschermen. La Prairie gebruikt, naast de gepatenteerde formule en processen, drie afzonderlijke laboratoria om ervoor te zorgen dat het exclusieve Cellular Complex een geheim blijft – één voor het gistfermentatieproces, één voor het fermentatieproces van micro-organismen en een derde waar de verschillende componenten met elkaar gemengd worden. Geen enkele technicus of chemicus kent het exacte recept – het exclusieve Cellular Complex is een echt mysterie. De mogelijkheden ervan zijn werkelijk eindeloos.

VAN WETENSCHAP TOT KUNST

La Prairie is van oorsprong typisch Zwitsers. De Zwitserse rust en stilte met de harmonieuze kleuren van de luchten, rotsen en water hebben de verbeelding van generaties kunstenaars gevangen, waardoor het een bron van artistieke inspiratie is. La Prairie is, als aanbieder van de meest exclusieve, innovatieve en ambitieuze huidverzorging ter wereld, de belichaming van de ware aard van Zwitserland: precisie, puurheid en vakmanschap.

La Prairie weerspiegelt dezelfde pionerende en gedurfde geest in zijn innovaties, zoals de kunstwereld de beïnvloeders uit de internationale, artistieke gemeenschap die altijd de grenzen van het mogelijke zoeken, verzamelt.

La Prairie doorbreekt constant de codes van luxe door het gebruik van uitzonderlijke, kostbare ingrediënten. Naast schoonheid en wetenschap wordt La Prairie gedreven door kunst. Kunst is niet alleen wat La Prairie is, maar ook wat het doet: van nauwgezet onderzoek achter de wetenschappelijke doorbraken tot de weelderige formules die de zintuigen prikkelen en van de juweelachtige, met precisie ontworpen verpakking tot de persoonlijke service.

PLATINUM RARE

ULTIEME VERJONGING

SKIN CAVIAR

LIFT EN VERSTEVIGT

WHITE CAVIAR

VERHELDERT EN VERSTEVIGT

RADIANCE

REVITALISEERT EN PERFECTIONEERT

ANTI-AGING

STRIJDT TEGEN RIMPELTJES

SWISS ICE CRYSTAL

LEEFTIJDTROTSEREND