SKIN CAVIAR

DE DIRECTE MINILIFT

Details

https://www.laprairie.nl/nl/skin-caviar/95790-00235-79.html
HET ORIGINELE FENOMEEN VOOR LIFTING EN VERSTEVIGING

Het eerste kaviaarproduct van La Prairie, Skin Caviar, is de oorsprong van een legendarisch fenomeen voor liften en verstevigen. Prachtige kaviaarachtige parels die kaviaarextract bevatten geven een boost aan de huid, waardoor de vernieuwing van de structuur van de huid wordt ondersteund. De huid voelt zacht en soepel, en lijkt vrijwel direct steviger.

Ontdek een legende in lifting en versteviging. Gebruik vooraf de Skin Caviar Essence-in-Lotion en Skin Caviar Liquid Lift, vervolgens de Skin Caviar Luxe Cream en Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream om uw liftings- en verstevigingsritueel te voltooien.

Voordelen

  • Helpt de stevigheid te verbeteren
  • Biedt intensieve hydratatie
  • Verbetert de soepelheid, helderheid en structuur van de huid
SKIN CAVIAR

Ervaar

Glanzende kaviaarparels geven een explosie van kaviaar-gebaseerde voedingsstoffen vrij bij elke toepassing. Bereid applicatie voor volgens aanwijzingen. Zowel 's ochtends als 's avonds aanbrengen met zachte bewegingen over gezicht en nek, waarbij u de oogcontour vermijdt.

SKIN CAVIAR

Wetenschap

Een fusie van stimulerende vitaminen, bevochtende weekmakers en rijk kaviaarextract helpt de uitstraling van stevigheid en lift van de huid te herstellen.

Uw dichtstbijzijnde winkel

+