TEINT

POWDER FOUNDATION BRUSH

DE NAUWKEURIGE AANPAK VOOR EEN PERFECTE TEINT

Details

https://www.laprairie.nl/nl/powder-foundation-brush/95790-01302-11.html
Scrol verder voor meer

Sleutel Voordelen

  • De uitzonderlijk zachte penseelharen zijn in een waaiervorm aan de basis bevestigd, wat het aanbrengen plezierig maakt. 

UITZONDERLIJK ZACHT VOOR EEN WEELDERIGE ERVARING

La Prairie’s Complexion Brushes maken van het aanbrengen van make-up een beleving. De professionele Powder Foundation Complexion Brush is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met de La Prairie Complexion-producten voor een moeiteloos perfect resultaat.

De Powder Foundation Complexion Brush heeft uitzonderlijk zachte, zeer geavanceerde synthetische haren van de hoogste kwaliteit, die met een ongeëvenaarde zachtheid delicaat over de huid bewegen. De haren zijn in waaiervorm aan de basis bevestigd, wat het aanbrengen plezierig maakt.

Lees meer

Vind uw perfecte kleur

Gebruik

Beweeg de penseelharen van de Powder Foundation Brush over de poederfoundation om voldoende poeder te krijgen. Begin bij het voorhoofd en breng deppend en licht draaiend langs de neusbrug, over de wangen, vanaf de kin, langs de kaaklijn naar de oorlellen aan. Beweeg zorgvuldig bij de haarlijn en langs de hals tot het decolleté voor een onberispelijk resultaat. Breng de poeder nogmaals aan voor extra dekking of zo nodig gedurende de dag. 

Lees meer