SKIN CAVIAR

LUXE SLEEP MASK

BEHANDELING VOOR 'S NACHTS

Details

https://www.laprairie.nl/nl/luxe-sleep-mask/95790-01264-86.html

EEN WEELDE VOOR DE NACHT
Ruim dertig jaar geleden onthulde ­La Prairie de unieke kracht van kaviaar om de huid zichtbaar te voeden en te vernieuwen. Inmiddels heeft La Prairie, na jarenlang onderzoek dat gebruikmaakt van zijn ongeëvenaarde kaviaarexpertise, kaviaar herontwikkeld met de introductie van Caviar Premier. Skin Caviar Luxe Sleep Mask, verrijkt met deze herontwikkeling van kaviaar, geeft een nieuwe betekenis aan de term "schoonheidsslaapje". De weelderige formule biedt buitengewoon liftende en verstevigende voordelen terwijl u slaapt.

Voordelen

  • De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger.
  • De huid ondergaat een volledige transformatie terwijl u slaapt, dankzij buitengewoon liftende en verstevigende voordelen.
  • Hydratatie die overdag verloren is gegaan wordt aangevuld, waardoor de aanspanning en elasticiteit van de huid worden verbeterd.

WETENSCHAP

EEN GEDURFDE KEUZE

In 1987 onthulde La Prairie de unieke kracht van kaviaar om de huid te voorzien met de bron van leven. De Skin Caviar Collectie blijft nog steeds verrassen en ontwikkelt voortdurend om altijd exceptionele liftende en verstevigende voordelen te bieden, gecombineerd met geavanceerde resultaten. Eerst ontstond kaviaarextract, gevolgd door kaviaarwater en Caviar Absolute. Nu introduceert La Prairie's kenmerkende kaviaarwetenschap Caviar Premier.

HET VOLLEDIGE POTENTIEEL VAN KAVIAAR

Met baanbrekende technologische ontwikkelingen verrijkt La Prairie natuurlijk kaviaarextract met kaviaarmimetica, resulterend in Caviar Premier. Met deze innovatie wordt het potentieel van kaviaar voor het eerst ten volle benut, waarbij de grenzen van mogelijkheden worden opgezocht. 

ONOVERTROFFEN RESULTATEN

Skin Caviar Luxe Sleep Mask is verrijkt met deze nieuwe vorm van kaviaar en biedt ongeëvenaarde zichtbare resultaten. In combinatie met La Prairies Exclusive Cellular Complex, dat gebruikmaakt van ultramodern biotechnologisch onderzoek om nieuw leven en energie te geven aan juist die cellen waar schoonheid begint, biedt het een fenomenale formule met legendarische liftende en verstevigende voordelen terwijl u slaapt. 

Lees meer
null

ERVARING

De iconische beleving voor de zintuigen bevat een moderne interpretatie van Skin Caviar's kenmerkende geur. De zijdezachte textuur wordt direct door de huid opgenomen waarna de huid buitengewoon zacht aanvoelt.

BEKIJK HOE U HET SKIN CAVIAR LUXE SLEEP MASK AANBRENGT

Gebruik 's avonds na reiniging, tonifiëren, Skin Caviar Essence-in-Lotion en serum. Breng een ruime hoeveelheid aan op wangen, voorhoofd en kin. Gebruik het meegeleverde Skin Caviar-penseel, verdeel over het gehele gezicht, en vermijd hierbij de oogcontour. Breng opwaarts aan op het voorhoofd, zijwaarts op de wangen en neerwaarts op de neus en kin. Laat volledig drogen. Reinig het penseel na iedere applicatie met water en zeep. Gebruik zo vaak als nodig voor een diep hydraterende weelde voor de nacht. 

Ritual