SKIN CAVIAR

LUXE CREAM

LIFTENDE EN VERSTEVIGENDE CRÈME

Variations

    • 50 ml / 1.7 oz. of
    • 100 ml / 3.4 oz.

Product Actions

Add to cart options
Vind een winkel bij u in de buurt

Details

https://www.laprairie.nl/nl/luxe-cream/95790-01252-00.html

HET MEESTERWERK

GEPERFECTIONEERD

LIFTENDE LUXE VERHEVEN TOT NIEUWE HOOGTEN

Ruim 30 jaar geleden, in de zoektocht om de meest luxe huidverzorging te creëren, onthulde ­La Prairie de unieke kracht van kaviaar om de huid zichtbaar te voeden en te vernieuwen. Inmiddels heeft La Prairie, na jarenlang onderzoek dat gebruikmaakt van zijn ongeëvenaarde kaviaarexpertise, kaviaar herontwikkeld met de introductie van Caviar Premier. 

Verrijkt met deze herontwikkeling van kaviaar, overtreft Skin Caviar Luxe Cream dat wat voorheen mogelijk werd geacht – en biedt het een unieke dimensie van zintuiglijke luxe, gecombineerd met nooit eerder vertoonde liftende en verstevigende voordelen.

Voordelen

  • De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger.
  • De huid ondergaat een totale transformatie en profiteert van optimale lifting en versteviging.
  • De huid oogt gedefinieerd, verstevigd en aangespannen, en voelt meer verstevigd en elastisch.

WETENSCHAP

EEN GEDURFDE KEUZE

In 1987 maakte La Prairie bij haar lancering de gedurfde keuze voor het gebruik van kaviaarextract, verkregen uit de rijke diepten van de zee, om de huid te voorzien met de bron van leven. De Skin Caviar Collectie blijft na 30 jaar nog steeds verrassen en ontwikkelt voortdurend om altijd exceptionele liftende en verstevigende voordelen te bieden, gecombineerd met geavanceerde resultaten. Aan de hand van voortdurend onderzoek en nieuwe technologische ontwikkelingen ontstond kaviaarwater, gevolgd door Caviar Absolute. Nu luidt Caviar Premier een nieuw tijdperk in kaviaarwetenschap in.

HET VOLLEDIGE POTENTIEEL VAN KAVIAAR

La Prairie’s baanbrekende kaviaarwetenschap verrijkt natuurlijk kaviaarextract met kaviaarmimetica. Caviar Premier is het krachtige resultaat van deze formidabele innovatie. Met Caviar Premier wordt het potentieel van kaviaar voor het eerst ten volle benut, waarbij de grenzen van mogelijkheden worden opgezocht. 

ONOVERTROFFEN RESULTATEN

Skin Caviar Luxe Sleep Cream is verrijkt met deze nieuwe vorm van kaviaar en biedt ongeëvenaarde zichtbare resultaten. In combinatie met La Prairies Exclusive Cellular Complex, dat gebruikmaakt van ultramodern biotechnologisch onderzoek om nieuw leven en energie te geven aan juist die cellen waar schoonheid begint, biedt het een fenomenale formule met legendarische liftende en verstevigende voordelen. 

Lees meer
null

ERVARING

De vernieuwde Skin Caviar Luxe Cream is een waar feest voor de zintuigen. Het biedt een extravagant moment van luxe dankzij de delicatie applicatie. De iconische zintuiglijke beleving bevat een moderne interpretatie van Skin Caviar's kenmerkende geur. De zijdezachte textuur wordt direct door de huid opgenomen waarna de huid buitengewoon zacht aanvoelt.

Gebruik

Gebruik 's ochtends en 's avonds na reiniging, tonifiëren, Skin Caviar Essence-in-Lotion en serum. Gebruik, om de zuiverheid van de crème te behouden, de spatel om hiermee een kleine hoeveelheid op de vingertoppen te doseren. Verdeel zijwaarts en opwaarts over het gezicht, hals en decolleté, en vermijd daarbij de oogcontour.

HET SKIN CAVIAR RITUEEL