SKIN CAVIAR

LUXE CREAM SHEER

LUCHTIGE LIFTENDE EN VERSTEVIGENDE CRÈME

Variations

    • 50 ml / 1.7 oz. of
    • 100 ml / 3.4 oz.

Product Actions

Add to cart options
Vind een winkel bij u in de buurt

Details

https://www.laprairie.nl/nl/luxe-cream-sheer/95790-01252-09.html

LUCHTIGE LUXE VERHEVEN NAAR NIEUWE HOOGTEN

Kaviaar, verkregen uit de zee waar het leven ontstond, is de essentie van pure potentie. Meer dan dertig jaar geleden onthulde La Prairie de unieke kracht van kaviaar om de huid zichtbaar te voeden en verjongen. Met elke unieke interpretatie van kaviaar, wordt La Prairie’s zoektocht naar tijdloze schoonheid een belofte.

Verrijkt met Caviar Premier, een herontwikkeling van kaviaar, overtreft Skin Caviar Luxe Cream Sheer dat wat voorheen mogelijk werd geacht. Ervaar met deze lichtgewicht, maar weelderige vochtverzorgende crème ongeëvenaarde liftende en verstevigende voordelen.

Voordelen

  • De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger.
  • De huid ondergaat een totale transformatie terwijl u slaapt, dankzij buitengewoon liftende en verstevigende voordelen.
  • De iconische beleving voor de zintuigen heeft een lichtgewicht textuur die moeiteloos met de huid versmelt en zijdezacht aanvoelt. De huid is gehydrateerd zonder zwaar aan te voelen.

WETENSCHAP

EEN GEDURFDE KEUZE

In 1987 maakte La Prairie bij haar lancering de gedurfde keuze voor het gebruik van kaviaarextract, verkregen uit de rijke diepten van de zee, om de huid te voorzien met de bron van leven. De Skin Caviar Collectie blijft na 30 jaar nog steeds verrassen en ontwikkelt voortdurend om altijd exceptionele liftende en verstevigende voordelen te bieden, gecombineerd met geavanceerde resultaten. Aan de hand van voortdurend onderzoek en nieuwe technologische ontwikkelingen ontstond kaviaarwater, gevolgd door Caviar Absolute. Nu luidt Caviar Premier een nieuw tijdperk in kaviaarwetenschap in.


HET VOLLEDIGE POTENTIEEL VAN KAVIAAR

La Prairie’s baanbrekende kaviaarwetenschap verrijkt natuurlijk kaviaarextract met kaviaarmimetica. Caviar Premier is het krachtige resultaat van deze formidabele innovatie. Met Caviar Premier wordt het potentieel van kaviaar voor het eerst ten volle benut, waarbij de grenzen van mogelijkheden worden opgezocht. 


ONOVERTROFFEN RESULTATEN

Skin Caviar Luxe Sleep Cream is verrijkt met deze nieuwe vorm van kaviaar en biedt ongeëvenaarde zichtbare resultaten. In combinatie met La Prairies Exclusive Cellular Complex, dat gebruikmaakt van ultramodern biotechnologisch onderzoek om nieuw leven en energie te geven aan juist die cellen waar schoonheid begint, biedt het een fenomenale formule met legendarische liftende en verstevigende voordelen. 

Lees meer
null

ERVARING

Skin Caviar Luxe Cream Sheer, verrijkt met Caviar Premier, heeft een aangename, delicate textuur – een luchtige versie van La Prairie's iconische crème die legendarische liftende en verstevigende voordelen in een lichtgewicht formule biedt.

GEBRUIK

Gebruik 's ochtends en 's avonds na reiniging, tonifiëren, Skin Caviar Essence-in-Lotion en serum. Gebruik, om de zuiverheid van de crème te behouden, de spatel om hiermee een kleine hoeveelheid op de vingertoppen te doseren. Verdeel zijwaarts en opwaarts over het gezicht, hals en decolleté, en vermijd daarbij de oogcontour.

HET SKIN CAVIAR HUIDVERZORGINGSRITUEEL