WHITE CAVIAR

ILLUMINATING PEARL INFUSION

VERHELDEREND SERUM

Details

https://www.laprairie.nl/nl/illuminating-pearl-infusion/95790-01235-21.html
DOORDRENK UW HUID MET VLOEIBAAR LICHT

De exclusieve formule van dit serum richt zich op ouderdomsvlekjes alsmede roodheid en een doffe uitstraling. De drie chromatische lichtbarrières voor een stralende teint.

Start met White Caviar Clarifying Lotion, gevolgd met White Caviar Illuminating Eye Serum, White Caviar Illuminating Eye Cream en White Caviar Illuminating Moisturizing Cream.

Voordelen

  • Onthul in vier weken een jeugdige en stralende huid
  • Helpt bij het vervagen van de verschijning van donkere vlekjes, vermindert roodheid en beschermt de huid tegen verontreiniging
INTRODUCTIE

WHITE CAVIAR ILLUMINATING PEARL INFUSION

Actieve ingrediënten, ingekapseld in parelmoerachtige, witte kaviaarparels, versmelten met een serum en transformeren tot een unieke formule. Donkere vlekjes lijken te verdwijnen, roodheid neemt af en een grauwe uitstraling door omgevingsfactoren wordt verminderd.

Ervaar

Herwin de helderheid van een jonger uitziende huid. 's Morgens en 's avonds aanbrengen. Verdeel over uw gezicht, hals en decolleté en vermijd daarbij de oogcontour.

ILLUMINATING PEARL INFUSION

Wetenschap

De wetenschap van het licht: Dit serum richt zich op drie soorten huidverkleuringen en het zeldzame gouden kaviaarextract helpt bij het liften en verstevigen.

Uw dichtstbijzijnde winkel

+