Skin Caviar

ESSENCE-IN-FOUNDATION SPF 25 PA+++

PERFECTIONERENDE VLOEIBARE COMPACT FOUNDATION

Details

https://www.laprairie.nl/nl/essence-in-foundation-spf-25-pa%2B%2B%2B/95790-01268-58.html

Shade Finder

Ontdek met behulp van de Shade Finder van La Prairie welke kleur van onze nieuwste foundation - voorzien van geavanceerde pigmenttechnologie - perfect is voor uw huid.

PERFECTE HUID. PERFECTE TEINT.

Skin Caviar Essence-In-Foundation SPF 25 PA+++ is de eerste compact foundation verrijkt met kaviaarwater voor een perfecte teint. Een vloeibare emulsie, voorzien van een geavanceerd applicatiesysteem, verheft foundation tot kunst - zoals alleen La Prairie dat kan.

Met perfect natuurgetrouwe kleuren is Skin Caviar Essence-In-Foundation SPF 25 PA+++ de ideale foundation voor elke gewenste dekking. Op zichzelf te gebruiken of als aanvulling op Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15.

Voordelen

  • Geeft de huid een verfijnde structuur
  • De huid voelt zachter aan en het vochtgehalte is verbeterd
  • Elke gewenste, van licht tot medium dekking voor een onberispelijk resultaat
  • Beschermt tegen UV-beschadiging
  • Makkelijk mee te nemen en navulbaar

#CAVIARINMYBAG

Be inspired by the gallery featuring Skin Caviar Essence-In-Foundation SPF 25 PA+++ as seen through the eyes of devotees around the world.

Ervaar

Dit strak vormgegeven, makkelijk mee te nemen en navulbare designerobject zorgt ervoor dat de formule zuiver blijft. Een lichte druk op het gaas is genoeg om de foundation vrij te geven voor elke gewenste, natuurlijke dekking. Breng met deppende bewegingen aan op het voorhoofd, de neusbrug, wangen en kin, en verdeel gelijkmatig. Breng nogmaals aan indien meer dekking is gewenst.

ESSENCE-IN-FOUNDATION SPF 25 PA+++

Wetenschap

Kaviaarwetenschap en kennis van kleuren komen samen in deze uitzonderlijke combinatie van kaviaarwater, La Prairie's exclusieve Cellular Complex, technologisch geavanceerde pigmenten en zonbescherming. Het resultaat is een vloeibare, hydraterende emulsie die een natuurlijke dekking, verzachtende en essentiële bescherming biedt in één enkel perfect product.

La Prairie brengt kunst en de wereld van Complexion samen

La Prairie werkt samen met vooraanstaande make-upartiesten voor een perfecte teint van de huid.