Skin Caviar

Essence-In-Foundation SPF 25 PA+++

PERFECTIONERENDE VLOEIBARE COMPACT FOUNDATION

Details

https://www.laprairie.nl/nl/essence-in-foundation-spf-25-pa%2B%2B%2B/MV0042.html
Scrol verder voor meer

Sleutel Voordelen

  • Geeft de huid een verfijnde structuur
  • De huid voelt zachter aan en het vochtgehalte is verbeterd
  • Geeft elke gewenste, van licht tot medium dekking voor een onberispelijk resultaat
  • Beschermt tegen uv-beschadiging
  • Makkelijk mee te nemen en navulbaar

PERFECTE HUID. PERFECTE TEINT.

Skin Caviar Essence-In-Foundation SPF 25 PA+++ is de eerste compact foundation verrijkt met kaviaarwater voor een perfecte teint. Een vloeibare emulsie, voorzien van een geavanceerd applicatiesysteem, verheft foundation tot kunst – zoals alleen La Prairie dat kan.

Met perfect natuurgetrouwe kleuren is Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25 PA+++ de ideale foundation voor elke gewenste dekking. Op zichzelf te gebruiken of als aanvulling op Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15.

Lees meer

Vind uw perfecte kleur

Gebruik

Dit strak vormgegeven, makkelijk mee te nemen en navulbare designerobject zorgt ervoor dat de formule zuiver blijft. Een lichte druk op het gaas is genoeg om de foundation vrij te geven voor elke gewenste, natuurlijke dekking. Breng met deppende bewegingen aan op het voorhoofd, de neusbrug, wangen en kin, en verdeel gelijkmatig. Breng nogmaals aan indien meer dekking is gewenst. Om een voortdurend frisse, perfecte teint te garanderen, wordt elke Skin Caviar Essence-in-Foundation compact geleverd met een tweede poederdons en een navulling die u in de compact kunt plaatsen zodra de eerste foundation volledig op is.

Lees meer

Wetenschap

Kaviaarwetenschap en kennis van kleuren komen samen in deze uitzonderlijke combinatie van kaviaarwater, La Prairie’s Exclusieve Cellular Complex, technologisch geavanceerde pigmenten en zonbescherming. Het resultaat is een vloeibare, hydraterende emulsie die een natuurlijke dekking, verzachtende en essentiële bescherming biedt in één enkel perfect product.
Lees meer

SKIN CAVIAR

ESSENCE-IN-FOUNDATION

Verrijkt met kaviaarwater voor teintperfectie.

#CAVIARINMYBAG

Ontdek de artistieke vertolkingen van La Prairie’s strak vormgegeven, makkelijk mee te nemen, teintperfectie.