WHITE CAVIAR

CRÈME EXTRAORDINAIRE

VERHELDERENDE CRÈME

Details

https://www.laprairie.nl/nl/cr%C3%A8me-extraordinaire/95790-01269-09.html
ONTDEK DE KRACHT VAN HET LICHT

White Caviar Crème Extraordinaire is een weelderige crème verrijkt met Lumidose, het buitengewone lichtmolecuul. Het helpt de huid hernieuwde glans en egaliteit te geven - meetbaar in twee weken, zichtbaar in vier weken, uitzonderlijk in acht weken.

Herwin de helderheid van een jonger ogende, gezonde huid met het White Caviar-ritueel. Begin na het reinigen met de White Caviar Clarifying Lotion, vervolg met White Caviar Illuminating Eye Serum, White Caviar Illuminating Pearl Infusion en White Caviar Illuminating Eye Cream, en eindig met White Caviar Crème Extraordinaire.

Voordelen

  • Draagt bij aan een duidelijke vermindering van de zichtbaarheid en intensiteit van ouderdomsvlekjes, omdat ze worden verhelderd.
  • Verbetert het uiterlijk van een doffe huid met verkleuringen, waarbij oneffenheden zichtbaar worden verminderd en de teint straalt.
  • Laat de huid steviger aanvoelen en verfijnt de structuur. De huid voelt gladder aan, de elasticiteit en vochtbalans worden verbeterd.

Ervaar

Breng 's ochtends en 's avonds aan na reiniging, tonifiëren en aanbrengen van het serum. Haal de perfecte dosering uit de luchtdichte pomp. Verdeel met de vingertoppen lichtjes over het hele gezicht en vermijd daarbij de oogcontouren.

CRÈME EXTRAORDINAIRE

Wetenschap

Na jaren van onderzoek en bestudering van 50.000 ingrediënten, op zoek naar het meest krachtige verhelderende ingrediënt, werd door de wetenschappers van La Prairie Lumidose ontdekt. Dit gepatenteerde molecuul, exclusief ontwikkeld voor White Caviar Crème Extraordinaire, is het meest effectief in het helpen afremmen van de aanmaak van melanine. Pigmentvlekken lijken te vervagen, alsof ze verwijderd zijn door een krachtige lichtstraal.

Uw dichtstbijzijnde winkel

+