PLATINUM RARE

CELLULAR LIFE-LOTION

HUIDVERJONGENDE EN ONTGIFTENDE LOTION

Details

https://www.laprairie.nl/nl/cellular-life-lotion/95790-01294-07.html

WAAR HAUTE-REJUVENATION BEGINT

Platinum Rare Cellular Life-Lotion is de eerste stap op weg naar een vernieuwde huid. Een ongeëvenaarde formule, verkregen uit de bron van leven, die vernieuwt om te verjongen.

De bron van verjonging begint bij een vitale huid. Een huid die is gezuiverd, vernieuwd en gereset, is beter in staat om optimaal te functioneren met haute-rejuvenation als resultaat.

Voordelen

  • Stimuleert een optimale huidfunctie door de drie belangrijkste ontgiftingsmechanismen te verbeteren.
  • Beschermt de huid dankzij een rijke combinatie van antioxidanten.
  • De huidstructuur is verfijnd, zichtbaarheid van lijntjes en rimpels is verminderd, elasticiteit is verbeterd.
  • De huid voelt uiterst comfortabel aan.
  • De huid is verzorgd, klaar voor de volgende stap van het huidverzorgingsritueel.

Wetenschap

Platinum Rare Cellular Life-Lotion is een essence-in-lotion die huidvernieuwing van binnenuit stimuleert door de drie belangrijkste ontgiftingsprocessen te ondersteunen. Ten eerste verbetert het het vermogen van de huid om de beschadigde eiwitten af te breken die haar functioneren belemmeren. Ook wordt het energieproductiesysteem verbeterd en helpt het de huid om externe stressfactoren te bestrijden.

Ervaar

Als de allereerste stap in het ultieme haute-rejuvenation huidverzorgingsritueel, voelt de subtiel glanzende lotion met amethist als vloeibare zijde aan op de huid en wordt deze van binnenuit getransformeerd. De kenmerkende delicate geur van de Platinum Collection zet de toon voor een herstellende, verjongende ervaring waarna de huid herboren, soepel en beschermd aanvoelt, klaar voor de vervolgstappen van het huidverzorgingsritueel{1}{2}'s Morgens en 's avonds aanbrengen na reinigen en tonifiëren. Breng een kleine hoeveelheid aan in uw handpalm. Druk de handen licht op elkaar, verspreid de essence-in-lotion over beide handpalmen en breng al deppend aan op de huid. Inmasseren op voorhoofd, wangen, kin en decolleté totdat het volledig door de huid is opgenomen, en vermijd daarbij de oogcontour. Vervolg in de ochtend met Platinum Rare Cellular Serum en Platinum Rare Cellular Cream. Gebruik in de avond Platinum Rare Cellular Night Elixir in plaats van serum.