PLATINUM RARE

CELLULAR EYE ESSENCE

VERJONGEND OOGSERUM

Details

https://www.laprairie.nl/nl/cellular-eye-essence/95790-01128-04.html
HET ULTIEME VERJONGINGSSERUM VOOR DE OGEN

La Prairie's Platinum Rare Cellular Eye Essence is een verbazingwekkend serum dat is gemaakt om de zichtbaarheid van rimpeltjes te verminderen, zichtbaar te liften en te verstevigen en de uitstraling van donkere kringen te verminderen.

Begin uw verjongende huidverzorgingsritueel met Platinum Rare Cellular Eye Essence, vervolgens Platinum Rare Cellular Serum, gevolgd door Platinum Rare Cellular Eye Cream en Platinum Rare Cellular Cream.

Voordelen

  • Verstevigende antirimpel peptide, gecombineerd met platina, werkt effectiever om de uitstraling van rimpeltjes te verminderen en verbetert de elasticiteit
  • Geeft een direct liftend en aanspannend effect
  • Beperkt de geelachtige verkleuring en herstelt de uitstraling van de huid

Ervaar

Voor een echt transformerende ervaring gebruikt u het 's ochtends en 's avonds. Gebruik uw vingertoppen om één druppel zachtjes rondom de oogcontouren aan te brengen. Gebruik het pipet om het product onder het oog te verdelen.

Wetenschap

Verrijkt met een waardevolle platina peptide die uitzonderlijke verjongingseigenschappen bezit waardoor deze formule helpt om de uitstraling van de gevoelige oogcontour te transformeren.