SKIN CAVIAR

ABSOLUTE FILLER

VOLUMEVERBETERENDE CRÈME

Details

https://www.laprairie.nl/nl/absolute-filler/95790-01203-49.html
HERWIN VOLUME. VERFIJN CONTOUREN. HERSTEL HARMONIE.

Deze innovatieve toevoeging aan de Skin Caviar-collectie zit vol krachtige Caviar Absolute en gaat verlies van volume en substantie in de huid tegen. Stevigheid en dichtheid worden hersteld voor een vollere huid en verfijnde contouren. De huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

Volg het Skin Caviar lift- en verstevigingsritueel door te beginnen met Skin Caviar Essence-in-Lotion, gevolgd door Skin Caviar Liquid Lift en Skin Caviar Eye Lift Cream. Rond af met Skin Caviar Absolute Filler.

Voordelen

  • Helpt de dichtheid van de huid te herstellen en contouren te verfijnen
  • Draagt bij aan verbeterde elasticiteit
  • Verbetert de teint

Ervaar

De perfecte dosis voor hersteld volume. Breng na het reinigen en tonifiëren en het aanbrengen van pre-serum en serum ’s ochtends en ’s avonds aan op gezicht, hals en decolleté en vermijd daarbij de oogcontour.

ABSOLUTE FILLER

Wetenschap

Caviar Absolute, La Prairie’s nieuwe vorm van kaviaar, wordt voor de eerste keer gebruikt in Skin Caviar Absolute Filler. Het is het resultaat van een geavanceerd technologisch proces dat de vluchtigste, volumeverbeterende voedingsstoffen in kaviaar vangt - een innovatieve doorbraak in ultramoderne kaviaarwetenschap.

Uw dichtstbijzijnde winkel

+