SKIN CAVIAR

ABSOLUTE FILLER

VOLUMEVERBETERENDE, HYDRATERENDE CRÈME

Details

https://www.laprairie.nl/nl/absolute-filler/95790-01203-49.html
Scrol verder voor meer

Sleutel Voordelen

  • Helpt de dichtheid van de huid te herstellen en contouren te verfijnen
  • Draagt bij aan verbeterde elasticiteit
  • Verbetert de teint

HERWIN DICHTHEID. VERFIJN CONTOUREN. HERSTEL HARMONIE.

Deze innovatieve toevoeging aan de Skin Caviar-collectie zit vol krachtige Caviar Absolute en gaat verlies van volume en substantie in de huid tegen. Stevigheid en dichtheid worden hersteld voor een vollere huid en verfijnde contouren. De huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

Volg het Skin Caviar lift- en verstevigingsritueel door te beginnen met Skin Caviar Essence-in-Lotion, gevolgd door Skin Caviar Liquid Lift en Skin Caviar Eye Lift Cream. Sluit af met Skin Caviar Absolute Filler.

Lees meer

Vind uw perfecte kleur

Gebruik

De perfecte dosis voor hersteld volume. Breng ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen en tonifiëren en het aanbrengen van pre-serum en serum aan op gezicht, hals en decolleté, maar niet op het gebied rondom de ogen.

Lees meer

SCIENCE

Caviar Absolute, La Prairie’s new caviar incarnation, is used for the first time in Skin Caviar Absolute Filler. It is the result of an advanced technological process

that captures the most elusive, volume-enhancing nutrients found in caviar — an innovative scientific breakthrough in state-of-the-art caviar science.

Lees meer

SKIN CAVIAR

ABSOLUTE FILLER