PLATINUM RARE

CELLULAR NIGHT ELIXIR

HUIDVERJONGEND CONCENTRAAT VOOR DE NACHT

Details

https://www.laprairie.nl/nl/cellular-night-elixir/95790-01265-84.html

EEN DRUPPEL PER NACHT
EEN HERBOREN HUID IN DE OCHTEND

Platinum Rare Cellular Night Elixir overstijgt alles wat u dacht te weten over een jeugdige huid. De unieke formule, die het resultaat is van La Prairie's vooruitstrevende wetenschappelijk onderzoek en gedurfde innovaties, doet zijn werk gedurende de nacht om te ontwaken met een getransformeerde huid. Gun uzelf ultieme verjonging met het Platinum Rare avondritueel. Start, na reiniging en tonifiëring, met Platinum Rare Cellular Night Elixir, gevolgd door Platinum Rare Cellular Eye Essence en Platinum Rare Cellular Eye Cream. Sluit af met Platinum Rare Cellular Cream.

EEN BUITENGEWONE
FORMULE

Voordelen

  • Stimuleert het ontgiftingsproces
  • Helpt de huid ademen
  • Biedt voedingsstoffen voor de huid
  • Versterkt de zelfbeschermende werking van de huid
  • De structuur en stevigheid van de huid worden verbeterd, de verschijning van lijntjes en rimpels wordt zichtbaar verminderd en de huid krijgt een jeugdige uitstraling

Ervaar

Vanaf het moment van aanbrengen omhult de textuur de huid met een beschermend laagje dat zo zacht aanvoelt als kasjmier. Breng `s avonds aan na reinigen en tonifiëren. Verdeel een enkele druppel op de toppen van uw vingers en breng het zachtjes over het gehele gezicht aan, waarbij u de oogcontour vermijdt. Wacht tot de huid het product volledig heeft opgenomen. Gebruik vervolgens Platinum Rare Cellular Cream.